Ulusal Fuar B2b Forumu » B2B FORUMU

Şehirler arası ticareti nasıl yapmalıyız?

(4 mesaj(lar))
  • 9 ay önce kursat gurcay tarafından başlatıldı
  • canarslan tarafından son cevap
  1. Ülkeler arası ticarete gücü yetmeyen bir çok firma bulunmakta. Bu gibi durumlarda şehirler arası ticaret ile büyümeyi isteyebiliriz. Bunun en güvenli ve ucuz yolları nelerdir.

9 ay önce #

EkleBunu Sosyal Paylasim Butonu

2. canarslan
    Üye

ülkeler arası ticaret türkiyede sadece maddi gücü yüksek olan büyük firmalar ithalat ve ihracat yapabilmekte türkiyedeki kobiler bu konuda zayıf bunun en büyük sıkıntısı iletişim ve para bunun çözüm noktasına geldiğimizde ise ulusaf fuar devreye giriyor 1 hafta önce ulusal fuar yetkilileriyle görüştüğümde bana şaka gibi gelen fiyatları sizinle paylaşmak istiyorum ayda 39tl ye hem ülkeler arası hemde türkiye'de şehirler arası ticaret yapabiliyorsunuz bu mükemmel bişe türkiye'nin böyle bir ticaret platformuna ihtiyacı vardı bu platformu yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum...

9 ay önce #

3. dengeelektronik
    Üye

Türkiyedeki b2b siteleri reklam tahtasına dönmüş durumda yani aslında b2b sitesi demek yanlış olur bu anlamda birden fazla kategori mevcut firma rehberi, ilan sitesi, ve b2b sitesi. böyle olunca b2b sitesi yok denecek noktadadır ülkemizde. bu yuzden firmalar kendi b2b sistemlerini yani bayi yonetim sistemlerini kurarak diğer şehirlere bayilik verebilirler ve kendi b2b sistemleri ilede bu bayileri yonetebilirler.

9 ay önce #

4. canarslan
    Üye

Evet arkadaşım doğru söylüyorsun önüme çıkan reklamlardan sinirlenip siteye girmekten bile vazgeçiyorum bazen insanın sinirlerini bozuyor.

9 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.